Cookie- og privatlivspolitik

Denne cookiefortegnelse er sidst opdateret den 7. Februar 2019

Vores brug af cookies

Dette website, www.ledigtruck.dk, anvender Cookies og andre datafiler, som er omfattet af Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr (herefter samlet “Cookies”).

En “Cookie” er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din enhed (computer, tablet, smartphone eller lign.) ved tilbagevendende besøg.

Vores website anvender Cookies, herunder oplysninger om IP-adresse, til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer for sidebesøg og funktioner.
  • Trafikmåling, så vi ved, hvor mange, der besøger vores website og kan dokumentere dette efter fælles branchestandarder.

Hvilken information indsamles via Cookies?

Cookies anvendes til de ovenfor nævnte formål ved indsamling af oplysninger om antal brugere af websitet samt trafik på websitet. Det giver os mulighed for at tilpasse indhold og annoncering herefter samt generere statistik over besøgene. Disse oplysninger videregives ikke til tredjemand.

Du kan naturligvis altid at fravælge brugen af Cookies (se nedenfor), men det kan ske på bekostning af websitets funktionalitet.

Ledig Truck Danmark IVS har løbende adgang til statistiske oplysninger om besøgende på vores website (www.ledigtruck.dk), herunder om IP-adresser på besøgende.

Når du har besøgt vores website, indsamles følgende oplysninger om dig:

  • Hvilke sider du har kigget på og hvornår – dit ”elektroniske spor”
  • Hvilken browser du bruger
  • Hvilken IP-adresse du har
  • Vi kan blandt andet bruge disse oplysninger til at se, hvilken vej du bruger for at finde information på siden. Derved kan vores udviklere bedre strukturere websitet til fordel for dig – og andre besøgende.
  • Oplysningerne anvendes kun i forbindelse med afvikling af driften samt til udarbejdelse af statistik.

Sådan sletter og undgår du Cookies

Som bruger kan du selv bestemme, om du vil acceptere eller slette alle Cookies, eller kontrollere det individuelt for websites. Du kan også helt blokere brugen af Cookies. Du kan foretage individuelle indstillinger i dine browserindstillinger. Du skal være opmærksom på, at hvis du sletter Cookies, kan din adgang til vores website være mere eller mindre begrænset, eller funktionaliteterne på websitet kan være uhensigtsmæssige.

Sådan blokerer og sletter du dine Cookies:

Benyttede Cookies

For nuværende anvendes følgende Cookies på dette website:

Scroll til siden  
Cookie navnKategoriUdbyderBeskrivelseUdløb
PHPSSESIDNødvendigledigtruck.dkBevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.Session
_gaStatistikledigtruck.dkTildeler den besøgende et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger websitet.2 år
_gatStatistikledigtruck.dkAnvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.1 dag
_gidStatistikledigtruck.dkRegistrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger websitet.1 dag
collect Statistikgoogle-analytics.comBenyttes til at indsamle data om brugerens platform (PC, tablet el. mobil) og præferencer – Disse data benyttes af Google Analytics til at optimere websitets indhold og annoncerelevans.Session
_fbpMarketingledigtruck.dkAnvendes af Facebook til at levere forskellige reklametjenester, herunder realtidsbud fra tredjepartsannoncører.1 dag
frMarketingfacebook.comAnvendes af Facebook til at levere forskellige reklametjenester, herunder realtidsbud fra tredjepartsannoncører.3 mdr.
trMarketingfacebook.comAnvendes af Facebook til at levere forskellige reklametjenester, herunder realtidsbud fra tredjepartsannoncører.Session

Regler

De regler, der gælder for Ledig Truck Danmark IVS’ brug af Cookies, findes nedenfor.


Denne privatpolitik er sidst opdateret den 7. Februar 2019

Privatlivspolitik

EU har vedtaget en ny Databeskyttelsesforordning, som trådte i kraft den 25. maj 2018, og hvis formål er at beskytte dig og de personoplysninger, som Ledig Truck Danmark IVS håndterer i forbindelse med vores samarbejdsrelation.

  1. Introduktion
    1. Denne privatlivspolitik beskriver Ledig Truck Danmark IVS’ praksis i forbindelse med indsamling af personoplysninger som anvendes til din eller virksomhedens reservation – enten som lejer eller udlejer – af en truck hos os; herunder den generelle brug af vores hjemmeside.
  2. Dataansvarlig
    1. Ledig Truck Danmark IVS, Søndervænget 16, DK – 8732 Hovedgård, (CVR 38775901) er den dataansvarlige (heri også benævnt “vi”, “os” eller “vores”).

      Det betyder, at vi i det omfang dine persondata er at henføre til vores samarbejde er ansvarlig for at sikre, at oplysningerne behandles i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 (Databeskyttelsesforordningen) og gældende national lovgivning herom.
  3. Formål med og grundlag for indsamling af personoplysninger
    1. Vi sikrer, at dine personoplysninger alene indsamles og behandles som led leje eller udlejning af en truck i overensstemmelse med et eller flere af følgende formål:
      1. at formidle og/eller levere produkter og tjenesteydelser, som du eller din virksomhed har bestilt;
      2. at besvare eventuelle spørgsmål eller indsigelser du måtte have;
      3. for at underrette dig om ændringer i vores ydelser;
      4. for at sende dig direkte markedsføring, herunder for at give dig oplysninger om de produkter og tjenesteydelser, du tidligere har købt hos os, eller som du har rettet forespørgsel om, og for at du kan deltage i konkurrencer eller kampagner;
      5. for at forhindre misbrug og svindel;
      6. for at forbedre vores hjemmeside, produkter, tjenesteydelser og læringsmidler;
      7. for at opbevare personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde bogføringsloven og andre retlige forpligtelser vi måtte have.
    2. Vores hjemmel (retsgrundlag) for behandling er:
      1. Behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, jfr. Databeskyttelsesforordningens art. 6 stk. 1 litra b, som du eller din virksomhed er part i i forbindelse med formålene beskrevet i punkt 3.1 a-c;
      2. Behandlingen er baseret på det samtykke, jfr. Databeskyttelsesforordningens art. 6 stk. 1 litra a, du giver i forbindelse med formålene beskrevet i punkt 3.1 d.
      3. Behandlingen er nødvendig for, at vi, jfr. Databeskyttelsesforordningens art. 6 stk. 1 litra f, kan forfølge sine legetime interesser, navnlig for at forbedre brugeroplevelsen og sikkerheden i forbindelse med formålene angivet i punkt 3.1 e-f.
      4. Behandlingen er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, jfr. Databeskyttelsesforordningens art. 6 stk. 1 litra c, som påhviler os i forbindelse med formålene angivet i punkt 3.1 g.
    3. Opbevaring af dine personoplysninger
      1. Vi gemmer oplysninger om dit og/eller virksomhedens køb af produkter eller tjenesteydelser i op til 6 (seks) år bl.a. for at kunne dokumentere overholdelse af bogføringsloven.
      2. Hvis du trækker dit samtykke til markedsføring tilbage, sletter vi dine personoplysninger fra vores markedsføringslister.
      3. Ved modtagelse og behandling af jobansøgninger slettes disse tillige med vores eventuelt egne notater, profilanalyser m.v. senest efter 6 mdr., såfremt det ikke fører til en ansættelse hos Ledig Truck Danmark IVS.
  4. Kategorier af personoplysninger
    1. Vi behandler og opbevarer personhenførbare oplysninger om dig såsom navn, telefonnummer og e-mailadresse, når du eller virksomheden opretter en profil, abonnementsordning eller på anden vis lader sådanne oplysninger frivilligt registrere, når du besøger/anvender vores hjemmeside.
    2. Ved gennemførelse af leje/udlejning af truck via vores hjemmeside skal der gennemføres en online betalingstransaktion via tredjeparten Stripe med hvem vi har tiltrådt behørig DPA (Databehandleraftale). Ved benyttelse heraf accepterer du Stripe’s behandling af dine persondata, herunder kreditkortoplysninger. Du kan læse mere om Stripe og deres persondata- og sikkerhedspolitik her.
  5. Dine rettigheder
    1. Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til os via kontaktoplysningerne beskrevet i punkt 9 nedenfor.
    2. Ved skriftlig henvendelse kan du – med Databeskyttelsesforordningens begrænsninger – udøve dine rettigheder, som afhængig af situation, omfatter retten til at få indsigt i dine personoplysninger, ændre ukorrekte oplysninger, bede om at få slettet eller udleveret dine oplysninger samt begrænse eller gøre indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger. Du kan ligeledes anmode os om, at behandlingen begrænses, dataportabilitet eller gøre indsigelser til vores behandling af dine personoplysninger.
    3. Såfremt du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet.
  6. Overførsel af personoplysninger
    1. Overførsel af personoplysninger til koncernforbundne selskaber kan ske i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.
    2. Kun betroede medarbejdere, repræsentanter og leverandører med et arbejdsbetinget behov har, i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, adgang til dine personoplysninger i det omfang det er nødvendigt for at kunne levere en ydelse til os eller handle på vegne af os.
    3. Vi forbeholder os ret til at anvende eller videregive oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde gældende lovgivning, foretage undersøgelser i forbindelser med klager, beskytte hjemmesidens integritet, besvare dine anmodninger eller i efterforskningsøjemed.
    4. Overførsel af personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, herunder indgåelse af databehandleraftaler med vores databehandlere med henblik på at sikre, at personoplysninger alene bliver behandlet til de angivne formål og sikre passende sikkerhedsforanstaltninger.
    5. Personoplysninger, vi indsamler, overføres som udgangspunkt ikke til tredjelande, dvs. lande udenfor EU/EØS. For såvidt angår gennemførelse af online betalingstransaktioner via Stripe, jf. punkt 4.2 ovenfor, da varetages dette af Stripe Payments Europe Ltd. i Irland. I forbindelse med betalingstransaktionen transmitteres persondata, herunder kreditoplysninger, til Stripe i USA. Stripe har underlagt sig US Privacy Shield certificeringen og som du kan læse mere om her.
  7. Sikring af dine personoplysninger
    1. Vi vil passe på dine personoplysninger ved at træffe de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysningerne hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning.
  8. Opdatering af Privatlivspolitikken
    1. Vi forbeholder os ret til at opdatere eller ændre denne privatlivspolitik uden yderligere varsel. Du opfordres derfor til regelmæssigt at genbesøge denne hjemmeside for at sikre, at du har kendskab til indholdet. Alle opdateringer eller ændringer vil træde kraft ved offentliggørelse på hjemmesiden. Din adgang, browsing eller anden anvendelse af hjemmesiden udgør din accept af privatlivspolitikken.
  9. Kontaktoplysninger
    1. Såfremt du har spørgsmål til nærværende privatlivspolitik, implementeringen heraf, rigtigheden af dine personoplysninger eller anvendelsen af oplysninger indsamlet om dig, kan du rette henvendelse til Ledig Truck Danmark IVS på tel. (+45) 4273 1590 eller (+45) 42731592.